Menu
header photo

Kommunikaatio ILO

Kommunikointimenetelmien opetusta ja ohjausta

Erityisryhmien leiritoiminta

Kommunikaatio ILO tarjoaa erityisryhmien leirien suunnittelua sekä vastuuohjausta. Kommunikaatio ILOn toteuttamissa leireissä toiminnassa painottuu yhdessä tekeminen, vuorovaikutus, itseilmaisu ja yksilön aito kohtaaminen.

Ohjelma toteutetaan sekä leiriläisten , että tilaajan tarpeen ja toiveen mukaan. Leirejä voidaan järjestää esim.

  • toiminnallisina, joissa pääpainona on monipuolinen yhdessä tekeminen ja touhuaminen
  • toimintakykyä ylläpitävänä, jolloin pääpainona on tarjota erilaisia aistikokemuksia vaikeavammaisille henkilöille

Leiriläisen kommunikaation ja itseilmaisun tukeminen on aina tärkeässä roolissa kaikessa tekemisessä. Leiritoiminta mahdollistaa leiriläisen itsenäistymisen harjoittelun, antaa vertaistukea sekä leiriläisille mielekästä toimintaa.

 

Tällä hetkellä Kommunikaatio ILO toteuttaa erityisryhmien leirejä yhteistyössä Kalajoen Kristillisen Opiston sekä Keski-Pohjanmaan kansanopiston  kanssa.  Yhteistyössä ovat mukana myös Kalajoen kaupunki ja Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysalvelukuntayhtymä Soite.

Erityislasten ja -nuorten toimintaviikonloput toteutetaan yhtenä viikonloppuna kuukaudessa, elokuusta toukokuuhun. Leirien tavoitteena on kehittää leiriläisten sosiaalisia- ja vuorovaikutustaitoja sekä auttaa osallistujia löytämään omia vahvuuksia. Jokaisella leiriviikonlopulla on oma teemansa. Teemaan (esim. eläimet, musiikki, aistit, tunteet, vuodenajat...) tutustutaan erilaisten leikkien, askartelun ja tehtävien sekä opintoretkien kautta.  

 

Kysy rohkeasti lisää Kommunikaatio ILOn leiritoiminnasta yhteydenottolomakkeella, puhelimitse numerosta 040 5420583 tai sähköpostilla henna@kommunikaatioilo.fi

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Henna Sillanpää kommunikaatio-ohjaaja, OIVA-ohjaaja, neuropsykiatrinen valmentaja
puh. 040 542 0583 henna@kommunikaatioilo.fi