Menu
header photo

Kommunikaatio ILO

Kommunikointimenetelmien opetusta ja ohjausta

Rekry auki

HAUSSA KOMMUNIKAATIO-OHJAAJA

On tullut aika etsiä uutta kommunikaatio-ohjaajaa Kommunikaatio ILOn iloiseen tiimiin. Kommunikaatio ILO tuottaa palveluita Keski-Pohjanmaalla, Soiten ja Pietarsaaren alueella. Palveluina kommunikaatio-opetus ja -ohjaus, koulutukset ja kurssit, OIVA-ohjauspalvelut sekä leiritoiminta erityisryhmille. Lukaise ilmoitus alta ja lähetä hakemuksesi ja CV:si Hennalle sähköpostiin: henna@kommunikaatioilo.fi

 

Kommunikaatio ILO hakee osa-aikaista työntekijää tuntiperusteiseen työhön. Työ alkaa osa-aikaisena, mutta tuntimäärää on mahdollisuus kasvattaa sopimuksen ja tarpeen mukaan. Haemme puhevammaisten tulkkia tai henkilöä, jolla on kokemusta puhetta tukevien ja korvaavien kommunikointikeinojen ohjauksesta. Työkokemus puhevammaisten ja kielihäiriöisten parissa katsotaan eduksi, joten mikäli koet, että omaat hyvät sosiaaliset taidot, sinulla on kokemusta puhevammaisten ja erilaisten kommunikointikeinojen parissa työskentelystä, niin laitahan hakemus tulemaan. 

 

Kommunikaatio-ohjaajana pääset tekemään työtä puhevammaisten ja kielihäiriöisten sekä heidän lähipiirin parissa. Työ sisältää monipuolisia työtehtäviä erilaisten kommunikointikeinojen parissa. Kuten esimerkiksi tukiviittomien, kommunikointisovellusten, kuvien ja puhelaitteen käytön opetusta ja ohjausta. Työ on itsenäistä ja sosiaalista ja tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaan kotona tai muussa toimintaympäristössä, kuten päiväkodissa, koulussa tai asumisyksikössä.

 

Kommunikaatio ILO tarjoaa positiivisen, innostavan ja jatkuvasti kehittyvän työyhteisön, jossa ajatuksesi ja kehitysideasi otetaan huomioon. Lähetä siis hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen: henna@kommunikaatioilo.fi. Lisätietoja voit kysyä numerosta 040 542 0583. Haku on auki toistaiseksi ja se päättyy sopivan henkilön löydyttyä.

 

Go Back

Kommentti

Blogi postaukset